donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dilluns, 11 de juliol de 2011

L'equip de Lleida World Extrem ja està en marxa.Després d'una minuciosa preparació de tot el material: menjar, mapes, rutes, coordenades, protocols d'actuació.... els nostres components de l'equip han partit ansiosos aquesta matinada cap al seu destí.
En menys de vuit hores l'expedició estarà en terres africanes, on començaran realment l'aventura d'endinsar-se en el més profund i autèntic de la regió que recorre el riu OMO.
Amb els ulls brillants i el somriure a la cara Kike i Arcadi, Rafa i Ivan, Carme, Divina i Joan s'acomiadaven de nosaltres, agraint el suport de familiars, amics, seguidors incondicionals, patrocinadors i col·laboradors, que fan possible aquest projecte.
La Divina explica : les sensacions es barregen amb les aromes d'una terra que sembla acollidora, on la vida rural, la seva gent, les seves tradicions, traslladen als i les  visitants a través del túnel del temps de les emocions a una època passada, en què el ritme pausat i l'incansable treball de la seva gent han deixat una empremta inesborrable per a les generacions futures.
El bon ambient regnant al grup  propiciarà que tots gaudissin sense excepció d'una magnífica jornada. El sol i l'elevada temperatura han quedat en un segon pla gràcies als avituallaments que han permès hidratar i reposar forces.
Esport i Solidaritat han demostrat ser un binomi perfectament compenetrat.
Des d'aquí els enviem el nostre més sincer afecte i energia, pendents de les seves notícies.
Molta sort i que tot surti com preveieu!