donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 18 de juliol del 2011

Notícies de L'equip de Lleida World Extrem.

                                                                     Dona Mursi
Les notícies ens arriben en comptagotes i de forma dificultosa però podeu estar tranquils ja que la expedició Lleida World Extrem es troba bé, superant les dificultats amb èxit. 
Després del problema amb el cotxe les i els nostres valents aventurers es van despertar al poblat de Mui entre colobos i babuïns, és a dir, micos, i amb un episodi que afortunadament va quedar en una anècdota; el Joan, el nostre encarregat de logística, va tenir una topada amb un búfal, ni més ni menys que amb un búfal! Cara a cara! Ja ens explicarà al seu retorn que tal l'experiència ...... Ahir el Kike i Arcadi van aprofitar el dia per deixar anar cames i escalfar motors, a la recerca del Riu Omo. Recórrer a peu la sabana acompanyats per antílops i gaseles fins arribar a la ribera del Riu Omo, on la vegetació i la humitat abundava per on passaven. El cansament i la calor extrem no els ha condicionat per gaudir de les fantàstiques i espectaculars vistes que tenien davant seu. Acabada la jornada, a les 21 hores contemplaven una lluna plena bella i màgica. Qui no es rendiria davant d'un paradís visual semblant?
El divendres, l'equip ja ha pogut recuperar el vehicle avariat i emprendre novament la ruta cap al sud, un dia llarg, calorós i intens per poder recuperar el temps de retard, i arribar a la població de Omorate, deixant després dels seus passos la sabana i endinsant-se en ple desert amb molt poca vegetació. No sense problemes afegits, ja que han hagut de demanar un permís especial per poder accedir als voltants del Llac Turkana per la seva proximitat amb la frontera de Kenya. Però gaudint contínuament dels paratges indescriptibles i la vivència de contactar amb les tribus Dassantesch i Nyangatom. Esperem ansiosos poder veure les seves fotos i sentir els seus relats de primera mà.
                                                                      Noia Turkana
 A la nit han acampat enmig del desert gaudint d'una vetllada que recordaran durant molt de temps, han estat convidats a una cerimònia tribal en honor a la lluna plena, un privilegi que et fa oblidar el cansament i la duresa del camí. El dissabte, amb les piles carregades l' Arcadi i el Kike recorreran uns 40 quilòmetres, es traslladaran uns quilòmetres al sud del seu campament i des del punt senyalitzat com 01/01 remuntessin paral.lels a pel Llac Turkana fins a les rodalies de la població de Omorate on es trobaran novament amb el seu equip de suport.