donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 5 de gener del 2014

El Gran Camarlenc arriba a BALÀFIA

El Gran Camarlenc arriba  amb l’encàrrec reial de recollir les cartes que els nens i les nenes de Balàfia i Lleida volen fer arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient. Al llarg de quatre dies ha  recorregut la geografia de la nostra ciutat, renovant la il·lusió i la màgia de les festes nadalenques.
 L’alcaldessa accidental, Montse Parra acompanyarà l’emissari reial  a la tarda a les 19.30 h,, va ser la seva trobada amb els infants de Balàfia. 

Per col·laborar en la tasca del Camarlenc, l’Ajuntament de Lleida ha editat una postal que s’ha distribuït a les escoles (de P-3 a P-5 i de 1r a 3r.) i als espais públics, com la Paeria, Cultura, Turisme, el Cucalòcum, etc., amb l’objectiu de donar a conèixer l’itinerari i els horaris. La Postal, a banda de la informació, inclou un retallable que permet convertir-la en una marc de fotografies on penjar la imatge dels nens amb els Reis