donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 9 de gener del 2014

9 de gener de 1908 neix a Paris Simone de Beauvoir


Simone de Beauvoir ha estat una de les figures més destacades del canvis social i simbòlic protagonitzat per les dones i el feminisme. Beauvoir va ser una de les intel·lectuals més visibles i influents des dels anys 1940 fins a la seva mort, el 1986. Es va convertir en un model de conducta, o millor, en un antimodel respecte als paràmetres tradicionals, per a moltíssimes dones. Les seves eleccions vitals es van reflectir en la seva escriptura íntima.

Visiteu l'exposició al Hall del Centre Cívic de Balàfia, cedida per l'Institut Català de les Dones a petició de donabalàfia i la vocalia de la dona de l' AVV Balàfia, els panells   proposen un recorregut, un trajecte,  per la vida i l'obra de Simone de Beauvoir, filòsofa i escriptora, una dona que amb el seu enfrontament a les convencions dominants del seu temps va provocar debats apassionants que, encara avui, a cent anys del seu naixement, generen reflexions i polèmiques.