donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 31 de gener del 2014

6a Conferència Mundial del GTI sobre la Dona i l'Esport : Liderar el Canvi - Ser el Canvi. Avui acaba el termini per a la proposta de ponències individuals.

6a Conferència Mundial del GTI sobre la Dona i l'Esport
Liderar el Canvi - Ser el Canvi
Hèlsinki, Finlàndia , 12 - 15 juny 2014
La 6 Conferència Mundial del GTI sobre la Dona i l'Esport celebra el 20 aniversari. El Grup de Treball Internacional sobre la Dona i l'Esport ( GTI ) el celebrarà  sota el tema general        " Lead the Change - Be the Change " ( en anglès ),  Liderar el Canvi - Ser el Canvi,  compta amb l'alt patrocini de la presidenta Tarja Halonen .  
La nostra història va començar el 1994 amb la primera Conferència Mundial sobre la Dona i l'Esport a Brighton , Regne Unit i els primers passos de la Declaració de Brighton sobre la Dona i l'Esport . Capítol per capítol , la nostra història ha prosseguit amb l'ajuda de milers de dones i homes en el món amb vocació de realitzar la missió del GTI : Empoderar les dones - Promoure l'esport.

Teoria , política i pràctica
El programa de la 6a Conferència Mundial sobre la Dona i l'Esport indagarà en cinc temes centrals sota la perspectiva de la teoria , la política i la pràctica en l'àmbit de la dona i l'esport i convoca prenedors de decisions, polítics , investigadors , educadors i estudiants , entrenadors , atletes i molts altres més amb l'objectiu d'avançar en el diàleg al voltant de les dones en l'esport i de crear un canvi positiu .
 
Temes de la Conferència i paraules clau
· 100% ESPORT - Foment de la participació mitjançant la creativitat i la innovació
· MUÉVEME ! Activitat física , salut i benestar per a tota la vida
· TRENCAR LA TENDÈNCIA - Liderant el canvi en la política esportiva
· SER SEU MILLOR ENTRENADOR - Recerca de l' excel · lència en lideratge i entrenament
· ESPORT SENSE POR - L'esport com a recés de pau i bastió dels drets humans
· ALTRES
Programa
És innovador i interactiu , inclou l'obertura i clausura , cinc sessions plenàries , sessions paral · leles / tallers / clíniques , reunions regionals obertes , una celebració del 20 aniversari , recepcions i altres esdeveniments socials .
La conferència ofereix una excel · lent oportunitat de relacionar-se amb experts d'arreu del món , no només en el programa professional , sinó també en els esdeveniments socials vespertins - oberts a tots els participants .
 Màrqueting en el "món " de parla francesa i castellana
Seria molt apreciat pel GTI i la xarxa mundial si es pogués aprofitar l'oportunitat per promocionar la 6a Conferència Mundial del GTI en el món de parla francesa i castellana en tots els continents , en tots els països , així com en les organitzacions i comunitats a nivell local  Gràcies per compartir aquesta informació . Seria molt valuós tenir representació mundial i de tots aquests grups lingüístics presents a Hèlsinki ! 


Gràcies pel vostre suport !