donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

divendres, 24 de gener de 2014

avui : INVITACIÓ Taula rodona : A que juguem les dones?

 Dona – Esport – Salut - Joc - Emocions 

Debatrem sobre les emocions, la motivació i els estats d’ ànim que influeixen a l'hora de la pràctica d’ un exercici físic o esport per part del col·lectiu femení.

 A que juguem les dones?  Què ens porta a participar en una cursa?,  
a apuntar-nos al gimnàs?,  a formar part d’' un equip de bitlles?. Harmonitzar les emocions i els diferents tempos de la vida. La gestió de les emocions que això comporta s'ha convertit en una de les qüestions prioritàries per al benestar de les persones.
On són les sensacions?, les raons que ens impulsen a fer quelcom?.  Què ens produeix el desànim, la desmotivació i l’ abandonament, la cura de la nostra salut,  tant de la forma física, l'aspecte personal, psicològica, social, espiritual.
 La vida personal,  la família, la feina,   ens permeten  gestionar les emocions per fer i disfrutar d’un exercici físic motivador i divertit que serveixi per fer-nos éssers humans complets?