donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dijous, 19 de setembre de 2013

Se celebra el segon període ordinari de sessions de la Junta Executiva d'ONU Dones: 13 September 2013- Nova York

La directora executiva d'ONU Dones , Phumzile Mlambo - Ngcuka , donarà el discurs d'obertura del segon període ordinari de sessions de la Junta Executiva d'ONU Dones . La sessió , que tindrà lloc a la seu de les Nacions Unides a Nova York del 16 al 18 de setembre , serà la primera des que va assumir la direcció de l'Organització el 19 d'agost .

La directora executiva compartirà amb els estats membres la seva visió estratègica per al desenvolupament d'ONU Dones en els propers anys . També presentarà el Pla Estratègic proposat per al període 2014-2017 i el pressupost Integrat per al bienni 2014-2015, dos informes decisius per a la direcció estratègica que prendrà ONU Dones en el futur. A més , es discutirà l'avaluació temàtica de la contribució d'ONU Dones a la prevenció de la violència contra les dones i l'ampliació de l'accés als serveis. Els objectius d'aquesta avaluació són recollir els resultats i les lliçons apreses de les contribucions de les quatre entitats predecessores de l'organització. Així mateix , analitza la manera en què ONU Dones s'ha posicionat per implementar el seu mandat de posar fi a la violència contra les dones . 
També s'informarà a la Junta Executiva sobre el treball d'ONU Dones a nivell de països , amb especial atenció a l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació per promoure els drets de les dones i la igualtat de gènere . Els membres de la Junta coneixeran l'estratègia d'ONU Dones per a l'examen i avaluació de la implementació de la Plataforma d' Acció de Beijing al cap de 20 anys .
La directora general per a la Igualtat d'Oportunitats i de l'Institut de la Dona , Carmen Plaza, s'ha reunit amb representants de diferents organitzacions de dones del nostre país , per informar i rebre les seves observacions i propostes sobre l'informe que presentarà l'Estat Espanyol davant la Convenció sobre l'Eliminació de Totes les Formes de Discriminació contra la Dona ( CEDAW ) , i que abasta el període des de 2008 a 2013.
L'Institut de la Dona es reuneix amb organitzacions de dones per recollir les seves propostes sobre el VII i VIII Informes que Espanya presentarà davant la CEDAW.    A la trobada han assistit un total de 45 representants de les organitzacions de dones que han manifestat les seves observacions , comentaris i propostes per a la seva incorporació a l'Informe definitiu.