donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 19 de setembre del 2013

Se celebra el segon període ordinari de sessions de la Junta Executiva d'ONU Dones: 13 September 2013- Nova York

La directora executiva d'ONU Dones , Phumzile Mlambo - Ngcuka , donarà el discurs d'obertura del segon període ordinari de sessions de la Junta Executiva d'ONU Dones . La sessió , que tindrà lloc a la seu de les Nacions Unides a Nova York del 16 al 18 de setembre , serà la primera des que va assumir la direcció de l'Organització el 19 d'agost .

La directora executiva compartirà amb els estats membres la seva visió estratègica per al desenvolupament d'ONU Dones en els propers anys . També presentarà el Pla Estratègic proposat per al període 2014-2017 i el pressupost Integrat per al bienni 2014-2015, dos informes decisius per a la direcció estratègica que prendrà ONU Dones en el futur. A més , es discutirà l'avaluació temàtica de la contribució d'ONU Dones a la prevenció de la violència contra les dones i l'ampliació de l'accés als serveis. Els objectius d'aquesta avaluació són recollir els resultats i les lliçons apreses de les contribucions de les quatre entitats predecessores de l'organització. Així mateix , analitza la manera en què ONU Dones s'ha posicionat per implementar el seu mandat de posar fi a la violència contra les dones . 
També s'informarà a la Junta Executiva sobre el treball d'ONU Dones a nivell de països , amb especial atenció a l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació per promoure els drets de les dones i la igualtat de gènere . Els membres de la Junta coneixeran l'estratègia d'ONU Dones per a l'examen i avaluació de la implementació de la Plataforma d' Acció de Beijing al cap de 20 anys .
La directora general per a la Igualtat d'Oportunitats i de l'Institut de la Dona , Carmen Plaza, s'ha reunit amb representants de diferents organitzacions de dones del nostre país , per informar i rebre les seves observacions i propostes sobre l'informe que presentarà l'Estat Espanyol davant la Convenció sobre l'Eliminació de Totes les Formes de Discriminació contra la Dona ( CEDAW ) , i que abasta el període des de 2008 a 2013.
L'Institut de la Dona es reuneix amb organitzacions de dones per recollir les seves propostes sobre el VII i VIII Informes que Espanya presentarà davant la CEDAW.    A la trobada han assistit un total de 45 representants de les organitzacions de dones que han manifestat les seves observacions , comentaris i propostes per a la seva incorporació a l'Informe definitiu.