donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 21 de setembre del 2013

125 anys d' Internacional Council of Women (ICW): La Política necessita un canvi i aquest el farem les dones !!! Atenció a les dones és la cura per al món

L'objectiu principal de la ICW és establir una xarxa d'organitzacions de dones que estan disposades a promoure el paper de la dona en l'àmbit polític , econòmic i social .
 ICW està celebrant enguany el seu 125 aniversari . És l'ocasió per avaluar el progrés de la condició de la dona al voltant del món . En efecte , el progrés és notable en la participació de les dones en la política i en la seva representació en els parlaments a nivell local , regional i nacional . La lluita continua quan es tracta de millorar la presència de les dones en l'economia, en el procés de decisió , en les finances , en els camps de negociació de la pau i militar .Després de 125 anys d'existència que no hi ha lloc per alegrar-se en un món en què el principi d'igualtat entre dones i homes segueix sent un tema de controvèrsia .
La desigualtat genera violència . A la Comissió de la Condició de la Dona 57 de més de 130 nacions van acordar combatre la violència contra les dones . En aquest particular àmbit de la violència dels recents esdeveniments a Àfrica , a l'Índia , a Egipte , a Tunísia ia Guatemala , la violència , les violacions i assassinats s'han intensificat i es deuen a l'erupció de conflictes , la inestabilitat social i la falta d'una bona governança . No obstant això , podem veure que l'opinió pública està cada vegada més informat i la indignació desperta a tot el món . ¿ S'augmenta el nombre de violacions ? Probablement no . No obstant això , el nombre de denúncies va en augment . Tolerància contra la violació , la qual va ser considerada durant segles com una pràctica habitual a causa de la "superioritat masculina" , és cada vegada menys acceptat en les societats . És recent , fins i tot als països desenvolupats , que la llei defineix la violació en el matrimoni com un delicte penal . Les dones a l'Índia , a Tunísia , a Egipte , a poc a poc s'estan tornant més conscients dels seus drets i reclamar en veu alta per a ells .
En aquesta perspectiva ICW està ajudant a les dones a ajudar-se a si i el seu objectiu és proporcionar a les dones dels nostres Consells Nacionals afiliades a la possibilitat d'adquirir consciència de si mateix , l'autoestima i les habilitats per a un millor empoderament .