donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 30 de juliol del 2013

Phumzile Mlambo-Ngcuka, de Sud-àfrica, nova directora executiva d'ONU Dones.

El 10 de juliol de 2013, el Secretari General de les Nacions Unides Ban Ki-moon va anunciar el nomenament de la Sra Phumzile Mlambo-Ngcuka, de Sud-àfrica, com a nova directora executiva d'ONU Dones.
L'anunci el va fer públic el portaveu del secretari general de les Nacions Unides avui al mig dia. El comunicat informa:"La Sra Phumzile Mlambo-Ngcuka arriba al lloc amb una àmplia experiència en la promoció de les qüestions de la dona, combinada amb lideratge, capacitat per construir consensos i experiència pràctica en gestió. Va ser la primera dona a ocupar el lloc de vicepresidenta de Sud-àfrica de 2005 a 2008. La Sra Mlambo-Ngcuka va ser membre del parlament en 1994 amb el càrrec de Presidenta del Comitè de Serveis Públics. Va ser Viceministra al Departament de Comerç i Indústria (1996-1999), ministra de Minerals i Energia (1999-2005) i va treballar breument com a ministra interina d'Arts, Cultura, Ciència i Tecnologia a 2004.


La Sra Mlambo-Ngcuka va ocupar el lloc de Coordinadora de Dones Joves de l'Associació Cristiana de Dones Joves (1984-1986) i va ser la primera presidenta de l'Organització de Dones de Natal, afiliada al Front Democràtic Unit, quan es va fundar al desembre de 1983. La Sra Mlambo-Ngcuka va crear la Fundació Umlambo el 2008 per donar suport a les escoles d'àrees desfavorides a Sud-àfrica mitjançant serveis de mentoria i assessorament per a docents ia Malawi mitjançant millores escolars amb socis locals.
La Sra Mlambo-Ngcuka té un Màster de Filosofia en Planificació i Polítiques Educatives per la Universitat de Ciutat del Cap (2003) i una llicenciatura en Educació per la Universitat de Lesotho (1980). El 2003, se li va atorgar un doctorat honorífic de la Universitat de Western Cape.Nascuda el 1955, la Sra Mlambo-Ngcuka està casada i té tres fills. "-Veure a: http://www.unwomen.org/es/about-us/directorate/executive-director # sthash.geYU9dg9.dpuf  i a http://www.unwomen.org/es/about-us/directorate/executive-director