donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 13 de juliol del 2013

2013 Any Joana Raspall Juanola : Presentem ldiverses informacions dedicades

Amb motiu de l’Any Joana Raspall, en què es commemora els 100 anys del naixement de l’escriptora, s’obre aquesta pàgina on es recolliran els materials didàctics publicats pel Departament d’Ensenyament, propostes didàctiques de centres tant de primària com de secundària que tinguin com a eix la figura i l’obra de l’autora, propostes de formació per al professorat, propostes de rutes literàries per a l’alumnat, propostes d’obres de teatre, propostes musicals, una selecció dels seus poemes... En definitiva, volem que  sigui un espai on el professional de l’ensenyament pugui trobar eines per acostar al seu alumnat l’obra d’una de les principals figures de la literatura infantil i juvenil en català.

'haiku del dia

Sota la sorra
l'iris d'una conquilla
suggereix perles.


Amb aquest apunt al bloc volem retre  el nostre particular homenatge a l’escriptora i poeta per una vida de compromís i servei al país i per una obra literària excelsa.
L’any Joana Raspall ha de servir per fer visible la seva obra, encara no prou reconeguda, i per reivindicar la seva figura com a referent indiscutible en un país que vol viure en llibertat.