donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 5 de juliol del 2013

Fa temps que vols deixar de fumar i no pots? l' Estiu un bon moment per fer-ho!

Recordem la campanya del 27 al 31 de maig  que se celebra la 
setmana sense fum.
L'any 2011, a Catalunya, una de cada tres persones de 15 anys o més fuma diàriament o ocasionalment (29,5%). La prevalença de consum de tabac és més elevada entre els homes (35,8%) que entre les dones (23,4%). En ambdós sexes, el grup d'edat que presenta més prevalença és el de 25 a 34 anys.

La prevalença de consum de tabac s'ha estabilitzat en els darrers cinc anys, després d'un període de decreixement iniciat als anys noranta, entre els homes, i a mitjans de la dècada passada, en les dones. Amb tot, la prevalença de consum diari* de tabac és elevada en comparació amb la d'altres països de l'OCDE.  Els joves de 15 a 24 anys són el grup d'edat que ha presentat una disminució més important del tabaquisme en els darrers 10 anys: del 39,9% de fumadors al 2002 a 32,4% al 2011. Aquest fet és especialment important ja que afecta les edats en què acostuma a aparèixer l'hàbit. En canvi, el grup de 55 a 64 anys ha incrementat la prevalença durant el mateix període, com a conseqüència del desplaçament de les cohorts més fumadores cap a aquestes edats.
En ambdós sexes, les persones amb nivell d’estudis universitaris presenten una prevalença de tabaquisme menor a la resta de grups (estudis secundaris i primaris o sense estudis).
*L'indicador fa referència a la prevalença de consum diari i ocasional. Les dades de consum diari han estat calculades exclusivament per permetre la comparació amb els valors d'altres països europeus.
Fa temps que vols deixar de fumar i no pots? Vols descobrir com fer-ho? Acosta’t al CAP i t’explicaran com fer-ho!
Amb l’ojectiu de que el màxim nombre de persones deixin de fumar, al CAP hi ha informació al respecte visita a la infermera,  ella t'aconsellarà !.

Al CAP hi trobereu vídeos, un estand informatiu, cooximetris…. i si porteu els les vostres cigarretes, us les intercanviaran per premis!
No ho dubteu, 
avui es un bon dia per deixar de fumar. 
Al CAP us ajudem!
Per a més informació, adreceu-vos a la vostra infermera.