donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 4 de febrer del 2013

ONU Dones signa un acord per a un millor seguiment de lideratge femení i la participació a nivell local

1 de febrer, París - ONU Dones signa acord per a un millor seguiment de lideratge femení i la participació a nivell local per millorar el lideratge i els esforços de participació, la Dona de l'ONU i l'organització Ciutats i Governs Locals Units (CGLU) ha forjat un acord de cooperació per recopilar dades locals sobre la participació política de les dones, per supervisar els plans d'acció local en matèria d'igualtat de gènere, per crear un observatori mundial per al seguiment de la igualtat entre homes i dones en l'àmbit local, i per adaptar i expandir el Programa Safe ONU sobre la Dona Ciutats per afrontar la violència contra les dones. 
   Potenciar el lideratge de la dona i els esforços de participació, El Memoràndum d'Entesa (MOU) va ser signat a la gala d'inauguració de la "Conferència Mundial de la Dona electes locals", que se celebra a París del 31 de gener 1 de febrer. Amb l'assistència de més de 500 líders locals, l'esdeveniment va ser organitzat per l'ONU Dones, l'Ajuntament de París i la CGLU. La CGLU és una xarxa mundial que representa i promou els interessos dels governs locals i regionals en més de 1000 ciutats de tot 140 Estats Membres de l'ONU.
"El memoràndum d'entesa té per objecte millorar l'eficàcia dels esforços de desenvolupament d'ambdues organitzacions, que comparteixen un compromís comú per millorar l'accés de les dones a nivell local de presa de decisions i la prestació de serveis", explica Begoña Lasagabaster, Cap de Lideratge i Governança d' ONUDona. Aquest acord ajudarà a aprofundir i millorar el nostre treball a nivell local, en última instància, millorarà la qualitat de vida de les dones".