donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 27 de febrer de 2013

Quin temps tenim?

Fa un mes s'inaugurà, al hall del centre cívic, l'exposició  
"Quin temps tenim? L'organització de la vida quotidiana"

És vol afavorir la revalorització dels temps i els espais personals i familiars, millorar la quantitat i la qualitat dels temps personals i familiars, i provocar un canvi en la concepció dels temps i dels espais que condueixi a un ús del temps més lliure i que possibiliti el benestar dels ciutadans i les ciutadanes de Catalunya.
En aquesta mostra es fa una reflexió sobre la diferent percepció del temps entre dones i homes. S’hi remarca que el rellotge de les dones està en gran part adaptat al ritme dels altres pel rol familiar, per la seva responsabilitat en relació als fills i filles i persones dependents i per la participació simultània en el mercat laboral. La conclusió és que aquesta situació condiciona una vivència del temps diferenciada i que els diversos usos del temps segons el sexe són un indicador de les desigualtats existents entre homes i dones.
L’exposició té dos grans apartats. El primer, “El temps: una pluralitat d’experiències”, mostra els usos diferenciats del temps per part de dones i homes, així com les conseqüències negatives que aquesta desigualtat té per a les dones, com és el cas dels problemes de salut. En aquest àmbit també es mostra la importància de fer visibles els treballs de cura i la seva comptabilització econòmica.
El segon apartat de l’exposició, “Temps i organització de la vida quotidiana”, se centra a explicar els canvis socials que han protagonitzat les dones els darrers anys i la consegüent redefinició de les relacions entre les dones i els homes que s’ha produït. Aquesta transformació posa en evidència la necessitat de reorganitzar la vida a partir d’uns altres paràmetres temporals, no regits només per la jornada laboral. Finalment, la mostra explica quines són les polítiques que es proposen des del Govern de la Generalitat de Catalunya per abordar aquest fenomen.
Es pot visitar fins el 31 de març.

1 comentari:

Unknown ha dit...

thanks for sharing this article to us , it is very nice article ,
i really like like this article because i got good info about this article thanks for sharing this article to us best regards.
sap hana online training