donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 16 de febrer del 2013

57 sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona sobre el tema "La eliminació i prevenció de totes les formes de violència contra les dones i les nenes ".The fifty-seventh session of the Commission on the Status of Women will take place at United Nations Headquarters in New York del 4 al 15 de març : Declaració Dones LID

 Declaració oral proposada per Dones per la Llibertat i Democràcia, organització no governamental amb especial estatus consultiu del Consell Econòmic i Social de Nacions Unides des de 2010, en la 57 sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona sobre el tema "La eliminació i prevenció de totes les formes de violència contra les dones i les nenes ".
A AQUESTA declaració oral s'adhereixen els Següents Organitzacions:
International Network of Liberal Women (INLW)
International Council of Women (ICW)
Consell Nacional de Dones d'Espanya (CNDE)
Connectingroup Marroc
Associació Dones Regió MENA (Middle East and North Africa)
Associació Femmes du Sénégal
Associació Femmes de Costa d'Ivori


Dones per la Llibertat i Democràcia és una associació de dones fundada a Barcelona, ​​l'any 2001, i les activitats principals s'inspiren en els principis de la Carta de les Nacions Unides, en la Declaració Universal de Drets Humans i en la Convenció sobre la eliminació de totes les formes de discriminació contra la dona (CEDAW). El seu principal objectiu és promoure que les dones puguin actuar en llibertat, en un entorn democràtic, i amb igualtat d'oportunitats aplicant plenament la Plataforma d'Acció de Beijing, els documents de seguiment de la Plataforma d'Acció, la Cimera Mundial a favor de la Infància , i els objectius de desenvolupament del Mil · lenni.
Dones per la Llibertat i la Democràcia mostra la seva repulsa davant de totes les manifestacions de violència, física, psicològica, econòmica, social o estructural, que impedeixen a les dones poder tenir garantits els seus drets com a ciutats. Tan destructora és l'agressió física com la psicològica, la sexual, o l'econòmica.
Des Dones per la Llibertat i la Democràcia reclamem:
-Reafirmar el compromís de garantir la plena realització dels drets humans de les dones i les nenes, com a part inalienable, integral i indivisible de tots els drets humans i llibertats fonamentals. Vulnerar els drets de les dones comporta un gran impediment per obtenir la real democràcia, la pau i el dret a exercir la ciutadania, a més de la injustícia i crueltat que representa.
- Ratificar, amb caràcter prioritari, la Convenció sobre l'eliminació de totes les formes de discriminació contra la dona, (CEDAW 1979) i les seves posteriors Protocols Facultatius, i s'apliquin les seves mesures plenament, mitjançant la promulgació de lleis i l'elaboració de polítiques i plans d'acció eficaços.
- Garantir que en tots els processos encarregats de fer complir la llei, es compte amb els recursos suficients perquè es puguin combatre eficaçment els actes de violència contra les dones i les nenes, i respondre-hi amb rapidesa, comprensió, respecte i que puguin ser enjuiciables davant un Tribunal Internacional.
- Incrementar les polítiques i els programes per sensibilitzar magistrats, jutges, advocats, fiscals i persones que treballen amb les víctimes de violència, perquè s'apliqui amb una perspectiva de gènere el desenvolupament de tots els procediments judicials.
Totes aquelles manifestacions i comportaments que atempten contra la integritat física i psicològica de les dones pel simple fet de ser-ho, vulneren els seus drets. Més enllà de la injustícia i la crueltat, representen un gran impediment per assolir la plena democràcia, la pau, el desenvolupament i el dret a exercir la ciutadania.