donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 2 de febrer del 2013

Fa 1 setmana ... recital solidari a favor de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca PAH.

Diverses entitats de Lleida vam organitzar dissabte passat un recital solidari a favor de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, PAH. El regidor Joan Gómez va assistit a l’acte benèfic, en què van predre el protagonisme la música i la lectura de poemes i de fragments literaris.
En total, 28 persones, procedents de Saragossa, Pamplona i Lleida, van  alternar la lectura de poesies i les actuacions musical de dos grups, Ona Bossa i Jazzka, i del nen Adam MC, que va fer un rap.
Els diners que és van recollir amb les aportacions solidaries es repartiran entre les famílies afectades per la hipoteca. L’acte és va fer al Centre Cívic de Balàfia, cedit per l’Ajuntament de Lleida. Des de l’associació Addictes al Vers, Maribel Sánchez, Anabel Consejo i Pere Asensio, aquest últim també de Poetes de Ronda, han coordinat aquesta acció benèfica, juntament amb Dona Balàfia, l’Associació de Veïns Balàfia i la seva vocalia de la dona i la PAH.