donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 12 de juliol del 2012

Visiteu la pàgina web del PAFES i veureu algunes de les fotos de la FESTA de l'ESPORT I LA SALUT de BALÀFIA

Si en voleu veure més :
 https://picasaweb.google.com/110734938874777472327/CursaPopular2012
Des de l’any 2002 la Organització Mundial de la Salut mitjançant resolució oficial “insta els Estats Membres a celebrar anualment un dia per promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar”.
 Move for Health’ (Per la teva salut, mou-te)  
El missatge principal a transmetre és:  
Acumuleu 30 minuts d’activitat física moderada cada dia!
La proposta de la OMS prové d’una iniciativa anterior de gran èxit local i mundial de la organització brasilenya Agita Sao Paulo i la xarxa AgitaMundo que aconsegueix, any rera any, aglutinar al voltant d’uns 5.400.000 participants en uns 2.500 esdeveniments per tot el món.
 
El Pla d'Activitat Física, Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya va impulsar per tercer any consecutiu la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física a partir del 6 d'abril de 2012. Atès que el Dia coincideix amb Divendres Sant, a les nostres contrades, és proposaren  els actes commemoratius entre el 6 al 22 d'abril.
Per celebrar-ho a BALÀFIA vam organitzar XXX Cursa Popular Bonaventura Baldomà i al voltant de la mateixa, la Caminada Saludable de Balàfia, les Ludocurses i la Festa de la Salut.  Qualsevol de les propostes  que us presentem serviran per millorar la vostra salut.
http://www.pafes.cat/imatges.php?idCateg=106&pagina=2