donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 10 de juliol del 2012

Fòrum Dona i Menopausa 2012. Trencant estereotips de la Menopausa

Els dies 18, 19 i 20 d'octubre tindrà lloc a la Casa del Mar de Barcelona el Fòrum Dona i Menopausa que organitza Ella y el abanico. El Fòrum s'inaugurarà el 18 d'octubre amb una pasarel·la de dones reals.

El Fòrum Dona  i Menopausa és un esdeveniment únic a Espanya, que va tenir com a precedent el I Saló de la Menopausa 2010. A través d'aquesta activitat es pretén reivindicar que la menopausa no sigui considerada com una malaltia i trencar així amb tots els estereotips que pesen encara sobre la dona en aquesta etapa de la vida.
 Ella y el abanico, un projecte ideat per l'emprenedora Montse Roura, vol contribuir al fet que la menopausa s'abordi de manera pública, oberta i optimista, que deixi de ser considerada una malaltia i es valori com una etapa més de la vida de les dones.