donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 5 de juliol del 2012

“Models per a la conciliació de la vida laboral i personal. La gestió dels recursos humans”

La presidenta de l'Institut Català de les Dones reclama que els homes se sentin implicats quan es parla de conciliació dels temps. Montse Gatell va inaugurar ahir al matí a Lleida la jornada "Models per a la conciliació de la vida laboral i personal. La gestió dels recursos humans"

En la seva intervenció, Montse Gatell ha subratllat que “quan parlem de conciliació de la vida laboral i familiar moltes vegades només es pensa que és un tema o un problema de les dones, quan realment afecta per igual a homes i dones”. I ha remarcat que “cal que els homes se sentin implicats quan es parla de conciliació perquè tots i totes hem de treballar el temps que ens toqui, i tots i totes hem de poder gaudir del nostre temps personal i de lleure”.  

La presidenta Gatell també s’ha referit a l’oportunitat d’incloure aquestes polítiques de conciliació precisament en el moment que la societat està canviant i reclamant una gestió empresarial i professional innovadora. “Ara és el moment de reconstruir les coses amb una bona dosi d’humilitat i d’autocrítica per poder reinventar el model econòmic i empresarial, i les dones han de ser coprotagonistes d’aquest nou model”, ha afirmat.