donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 9 de desembre del 2011

Dona i Esport.

La nostra amiga Carme Adell a Austràlia
La PAFiC és una guia promoguda per el Consejo Superior de Deportes i el Instituto de la Mujer, per a la intervenció educativa en el marc escolar i extraescolar i que té com a finalitat promoure la igualtat d’oportunitats en la pràctica de les activitats físiques i esportives realitzades per els nens i nens així com a l’Educació Física Escolar.
La guia PAFiC pretén crear un clima escolar on s’incrementin les oportunitats per la pràctica d’activitats física – esportiva de les nenes i joves i se’ls doni el recolzament social adequat. És tracta de que l’activitat física escolar i extraescolar es converteixi en una opció atractiva per a les nenes i les joves puguin incorporar de forma realista i senzilla en el seu estil de vida.
Donades les peculiaritats i característiques concretes de cada Centre, la guia adopta un caràcter flexible que permet la seva adaptació a les diferents realitats escolars.
  • Presentació: 26 gener 2012 a càrrec d’una de les seves autores, Mª José Camacho Miñano (Universidad Complutense de Madrid)
  • Adreçada a: professors/es d’Educació Física, responsables d’activitats extraescolars, monitors/es i entrenadors/es.


Característiques Biològiques.  L' Esport com a mitjà d'inserció social en dones i altres artícles a
Font: Grupo Plaza de Deportes
http://www.plazadedeportes.com/hnbuscador.cgi?,0,1