donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 1 de desembre del 2011

Ester Collado i Luisa Miralles seleccionades a “les 100 millors dinamitzadores de telecentres”!

Us agradara saber que Ester Collado Martínez originaria de Balàfia  i treballadora al PUNTOMMIA DE LA SEU D'URGELL, i que durant un temps va ser monitara de l'esplai d'aquesta associació de veïns i veïnes, és finalista como a DINAMITZADORA a nivell europeu de tots els TELECENTRES, i opta a ser la millor dinamitzadora del món.Si us fiqueu en aquestr enllaç :http://telecentreeurope.ning.com/. Podreu veure com treballen. 

El dia 15 de novembre, es van publicar els noms de les candidates seleccionades per participar en el concurs de “Les 100 millors dinamitzadores de telecentres” de telecentre.org.
De la Xarxa Òmnia, es van presentar dues candidatures: Ester Collado, dinamitzadora del Punt Òmnia del Centre Cívic l’Escorxador a la Seu d’Urgell, i Lluïsa Miralles, dinamitzadora del Punt Òmnia Casa Caritat de Valls. Les dues han estat preseleccionades d’entre les candidates per a aquests premis de reconeixement, concretament pel que fa a la part europea.

Informació del Punt Òmnia

El Punt Òmnia ofereix als ciutadans i ciutadanes de La Seu d’Urgell i de la comarca, un espai d’accés a les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació per evitar la fractura digital i possibilitar, amb la participació de tots, la construcció i millora de la pròpia comunitat. Òmnia és un projecte de tots i per a tots que pretén donar accés i formació entorn les noves tecnologies afavorint la igualtat d’oportunitats.