donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 6 de desembre del 2011

L’entrenadora Anna Tarrés inicia un cicle d’entrevistes en clau de gènere que organitza l’Institut Català de les Dones


             
La màxima responsable de la natació sincronitzada a l’Estat espanyol, Anna Tarrés, ha inaugurat aquest mes de novembre el cicle d'entrevistes “Veu de Dona”. L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’ICD és reconèixer i visibilitzar la tasca i la trajectòria de dones significades de Catalunya, i promoure un debat i una reflexió que inclogui la dimensió de gènere sobre els assumptes del seu àmbit de coneixement. Al llarg de l’entrevista, que va tenir lloc el dia 17 de novembre i va ser realitzada per la periodista Rita Marzoa, Anna Tarrés, única dona seleccionadora de la Federació Espanyola de Natació, va explicar la seva llarga trajectòria a la natació sincronitzada i els èxits aconseguits a nivell internacional, destacant les dificultats específiques amb les quals es troben les dones en alts nivells esportius. Tarrés va resumir les tres principals dificultats amb les quals es poden trobar les esportistes d’elit: en primer lloc, l’existència dels estereotips que fan recaure les responsabilitats familiars i de la llar en les dones, en segon lloc, l’equiparació amb els sous masculins per la mateixa feina, i, finalment, la desigualtat que hi ha entre la consideració que es mereixen els esports femenins i els masculins. “Veu de dona” continuarà amb l’escriptora, Maria Barbal, (15 de desembre) i l’economista i presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, (26 gener). 
Es tracta d’un cicle amb continuïtat on properament també es programaran entrevistes amb la teòloga, metgessa i monja Teresa Forcades, i amb la directora de l’escola de negocis ESADE, Eugènia Bieto, entre d’altres. Qunia llàstima que no incloguin dones de Lleida en aquest cicle !!!

L’objectiu de 'Veu de dona' és reconèixer i visibilitzar la tasca i la trajectòria de dones significades de Catalunya.