donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 5 de desembre del 2011

Desfilada per la Diabetes .Gran Èxit. Les associacions de Balàfia participen.

DonaBalàfia associació, Vocalia de la Dona de l'AVV. Balàfia i voluntàries del barri van participar activament en aquest acte que es va celebarar el darre any al nostre Centre Cívic. Balàfia per millorar la salut  dels lleidatans!
Es calcula que un centenar de nens i nenes de Lleida tenen diabetis, un trastorn metabòlic que es caracteritza per l’augment de glucosa a la sang, ja que el pàncrees no treballa adequadament. Això afecta la seua vida diària, atès que s’han d’injectar insulina diverses vegades al dia i els pares han
d’aprendre a conviure amb aquesta malaltia crònica. Cada any es diagnostiquen una dotzena de nous casos infantils a tota la província (tenen diabetis tipus 1). La delegació a Lleida de l’Associació de Diabètics de Catalunya (ADC) està preparant les primeres convivències per a pares i mares i fills amb aques ta patologia per poder ensenyar a persones que estan passant pel mateix aprenentatge tot el relacionat amb aquesta patologia. L’objectiu és ajudar les famílies a assimilar la situació tenint encompte tant la part mèdica com la humana. L’entitat va organitzar ahir una desfilada benèfica
al pavelló de la Bordeta, a Lleida, per recaptar fons que es destinaran a aquestes convivències.Unes 500 persones van assistir a aquest actet i van comprar unes 2.000 tires per participar en un sorteig de diversos regals.
Unes 120 persones de totes les edats (la més petita tenia 18 mesos i lamés gran, 70 anys) van participar en la quarta edició d’aquesta iniciativa, que per primera vegada es va celebrar en un pavelló. Entre els models hi havia persones que tenen diabetis i també hi va haver a l’espectacle actuacions de gimnàstica rítmica i hip-hop gràcies a la col·laboració de l’associació de veïns i veïnes  de la Bordeta i de la Casa d’Andalusia de Lleida.
Setze establiments de Lleida, Mollerussa iTàrrega de roba, sabates, flors i complements van
col·laborar en aquesta activitat. (Segre)
El polideportivo de la Bordeta se convirtió ayer en el escenario de un desfile a beneficio de
niños y jóvenes que sufren diabetes gracias al sorteo de regalos cuya recaudación se destinará a colonias para los más pequeños. En total, unas 140 personas, entre niños y padres, mostraron ayer sobre el escenario ropa de seis comercios de este barrio de la ciudad. Se trata de una nueva iniciativa de la asociación de diabéticos de Lleida, presidida por Maria Barqué, y que se suma a otras como la caminata que realizaron hace escasas semanas por la ciudad, con dos recorridos diferentes,
en beneficio de esta misma causa  ya que, tal y como apuntó entonces Barqué, “no existen colonias para los niños más pequeños”. (La Manyana)