donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 6 de desembre del 2011

Demà farà 1 setmana : Conte de la Padrina Regina "El tresor que amagava la nou".


DonaBalàfia Associació, Ludoteca de Balàfia  i la Vocalia de la dona de  l' Associació de Veïns i Veïnes de Balàfia en Commemoració del 25 de novembre  2011: dia Internacional de la NO violència envers les dones.

Prop de 50 infants i les seves famílies usuaris de la Ludoteca de Balàfia i del barri han participat en aquesta activitat : Conte de la Padrina Regina : "El tresor que amagava la nou". Les paraules de presentació de la  Presidenta de DonaBalàfia, Sra. Jos Farreny, en representació també del President de            l’ associació de Veïns i Veïnes, Sr. Toni Baró, han donat pas a la Padrina Regina que ens ha delectat amb un conte que promou els Drets Humans i la NO violència. El resultat,  molt profitós per a tots i totes allí reunits. És va aprofitar l’avinentesa per agrair públicament la seva col.laboració i  obsequiar a la padrina Regina amb un llibre de contes, gentilesa del grup EDEBE.
Aquest acte te com a objectiu donar suport al treball que es desenvolupa en l’àmbit de la igualtat d’oportunitats entre les dones i els homes. Una de les bases teòriques de les nostres associacions és la possibilitat de forçar canvis socials per aconseguir una societat més Igualitària, justa, humana i en pau. Mitjançant  la difusió de la cultura, la salut ..., és fa un reconeixement i una visibilització de les dones  d’aquest país. La nostra voluntat és  la de seguir l’acompanyament i la col·laboració amb totes les dones i homes del nostre entorn.