donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 17 de desembre del 2011

FESTIVAL DE NADAL I TORRONADA

BALÀFIA i les seves associacions han celebrat aquesta tarda l’habitual Festival d' Activitats de Nadal i la Torronada, a la qual han assistit unes 500 persones aproximadament. Ens han acompanyat els regidors Sr. Txema Alonso, Sr. Joan Vilella i Sra. Gemma Ballesté.
Tots i totes han compartit amb la gent  de Balàfia una festa nadalenca que ha culminat amb una exhibició  de ball Country i la Torronada.
El president de l' AVV Balàfia ha destacat que un dels actes representatius i més emblemàtics del Nadal al nostre barri és el FESTIVAL :  Balàfia està de FESTA.
La torronada amb la gent més gran ha servit per a desitjar-nos unes bones festes. En aquest sentit, ha remarcat que el Nadal és temps de retrobada i bons propòsits i no estaria complert sense les altres activitats programades a més a més de la cavalcada de Reis pel barri i l’entrega dels regals al Centre Cívic la vigília del dia màgic per excel·lència.
Cal destacar, entre altres, les properes activitats programades, dimecres 21 l’hora del “Conte de la Padrina” amb Carme Campoy i el 23 de desembre en col.laboració amb l’ ACIB “FES CAGAR EL TIÓ”. EL 26 de desembre per segon any és recupera la Cursa Ciclista de l’ INDIOT que organitza el Club Ciclista Terraferma en col.laboració amb les associacions de veïns i veïnes i dba;  el 28 de desembre  I TALLER DE CUINA DE NADAL PER A INFANTS,  amb el Sr. Lluis Bonillo, professor de l’ Escola d’Hoteleria de Lleida que col·labora desinteressadament.
Pel any nou, els nostres projectes són celebrar els 40 anys de les associacions a Balàfia i continuar totes les activitats emblemàtiques, Joc a la Plaça, Xocolatades, Caminades, Conte de la Padrina i moltes més programades al llarg de l’any.  Les quals, sense la col.laboració desinteressada  del voluntariat no serien possible, des d’aquestes línies volem expressar el nostre agraïment i encoratgem a la incorporació de noves persones ja que  aquests projectes permeten  que les dones i homes de diferents edats i sobretot les més grans,  continuïn participant activament en la societat, aportant els seus coneixements, la seva experiència i el seu temps per tal de construir el nostre barri, Balàfia,  més solidari i una ciutat més humana,  Lleida.