donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 28 de desembre del 2011

Cuina de Nadal per a Infants 2011

Els nens i nenes de Balàfia i de Lleida sota el mestratge del professor de l’escola d’hoteleria, Sr. Lluís Bonillo han elaborat uns senzills dolços de Nadal sota l’atenta mirada de pares i mares, padrins i padrines, una festa familiar lúdica i alhora formativa.
El Centre Cívic de Balàfia ha acollit la I edició de Cuina de Nadal per a Infants.
 L’ activitat organitzada conjuntament per DonaBalàfia Associació i l’ AVV Balàfia, ha estat realitzada amb la finalitat de compartir “dolces” experiències, costums i tradicions entre els més petits de la nostra comunitat  i de fomentar la participació d’aquests en els espais públics i en les festes que ens són pròpies.

No han faltat les tradicionals llufes d'aquest dia dels Innocents aportades per la bona col.laboradora Elena García i les més grans de la colla també s'han animat en la confecció de piruletes de xocolata amb la xerinola i xivarri corresponent.

Ens sentim molt satisfets i satisfetes per l’ acollida general de les  famílies davant aquesta proposta i que aviat tindrà continuïtat.