donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dijous, 22 de desembre de 2011

"L’Infant que volia Pintar la Màgia del Nadall ".


DonaBalàfia Associació, Ludoteca de Balàfia  i la Vocalia de la dona de  l' Associació de Veïns i Veïnes de Balàfia seguint el actes i activitats programades per aquestes  tradicionals festes ha reunit prop de mig centenar d’ infants i les seves famílies usuaris de la Ludoteca de Balàfia i del barri al voltant del  Conte de la Padrina, en aquest cas,  la narradora ha estat Carme Campoy, atleta maratoniana i professional de la salut :

"L’Infant que volia Pintar la Màgia del Nadall ".

Les paraules de presentació de la  Presidenta de DonaBalàfia, Sra. Jos Farreny i del President de l’ associació de Veïns i Veïnes, Sr. Toni Baró, han donat pas a la Carme que ens ha delectat amb un conte que excita la imaginació i la màgia. El resultat,  molt profitós per a tots i totes allí reunits. Al acabar el conte,  els nens i les nenes, van omplir la Sala de Lectura d’ estrelles de Nadal  plenes de bons desitjos. És va aprofitar l’avinentesa per agrair públicament la seva col.laboració i se la va obsequiar amb un llibre de contes, gentilesa del grup EDEBE. 

Aquest acte te com a objectiu donar suport al treball que es desenvolupa en l’àmbit de la igualtat d’oportunitats entre les dones i els homes. Una de les bases teòriques de les nostres associacions és la possibilitat de forçar canvis socials per aconseguir una societat més Igualitària, justa, humana i en pau. Mitjançant  la difusió de la cultura, la salut ..., és fa un reconeixement i una visibilització de les dones  d’aquest país. La nostra voluntat és  la de seguir l’acompanyament i la col·laboració amb totes les dones i homes del nostre entorn.