donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 22 de desembre de 2011

"L’Infant que volia Pintar la Màgia del Nadall ".


DonaBalàfia Associació, Ludoteca de Balàfia  i la Vocalia de la dona de  l' Associació de Veïns i Veïnes de Balàfia seguint el actes i activitats programades per aquestes  tradicionals festes ha reunit prop de mig centenar d’ infants i les seves famílies usuaris de la Ludoteca de Balàfia i del barri al voltant del  Conte de la Padrina, en aquest cas,  la narradora ha estat Carme Campoy, atleta maratoniana i professional de la salut :

"L’Infant que volia Pintar la Màgia del Nadall ".

Les paraules de presentació de la  Presidenta de DonaBalàfia, Sra. Jos Farreny i del President de l’ associació de Veïns i Veïnes, Sr. Toni Baró, han donat pas a la Carme que ens ha delectat amb un conte que excita la imaginació i la màgia. El resultat,  molt profitós per a tots i totes allí reunits. Al acabar el conte,  els nens i les nenes, van omplir la Sala de Lectura d’ estrelles de Nadal  plenes de bons desitjos. És va aprofitar l’avinentesa per agrair públicament la seva col.laboració i se la va obsequiar amb un llibre de contes, gentilesa del grup EDEBE. 

Aquest acte te com a objectiu donar suport al treball que es desenvolupa en l’àmbit de la igualtat d’oportunitats entre les dones i els homes. Una de les bases teòriques de les nostres associacions és la possibilitat de forçar canvis socials per aconseguir una societat més Igualitària, justa, humana i en pau. Mitjançant  la difusió de la cultura, la salut ..., és fa un reconeixement i una visibilització de les dones  d’aquest país. La nostra voluntat és  la de seguir l’acompanyament i la col·laboració amb totes les dones i homes del nostre entorn.