donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 28 de febrer del 2011

XI Conferència de l' Observatori Internacional de la Democràcia Participativa a Lleida

El congrés, que aplegarà centenars de professionals de les noves tecnologies i la participació ciutadana, tindrà lloc del 6 al 8 d’abril a Lleida. El diputat delegat de participació ciutadana de la Diputació de Barcelona i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, acompanyat del regidor de participació ciutadana de l’Ajuntament de Lleida, Joan Gómez, han visitat aquest matí la Llotja de Lleida.
Durant la seva visita a la Llotja, el regidor Joan Gómez ha subratllat “la importància d’aquest fòrum de debat per la promoció de la ciutat de Lleida, posicionant-la com a referència nacional i internacional en l’àmbit de les noves tecnologies i la participació ciutadana”. Per la seva banda, Xavier Amor ha manifestat “la idoneïtat de les instal•lacions de la Llotja per la celebració d’aquest congrés”, destacant “el lideratge de l’alcalde Ros a l’hora de portar a la ciutat de Lleida aquesta iniciativa tant important”. En aquest sentit, Amor ha explicat que “aquesta conferència internacional es realitza en un moment clau on la participació ciutadana té una importància vital”.
La Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina de Participació Ciutadana de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania, és fundadora de L'Observatori Internacional de la Democràcia Participativa, que organitza anualment aquesta Conferència Internacional. L'Observatori és un espai obert a totes les ciutats del món, entitats i organitzacions i centres d'investigació que volen conèixer, intercanviar, i aplicar experiències sobre democràcia participativa en l'àmbit local per aprofundir la democràcia en el govern de les ciutats. En aquest sentit, cal recordar que l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, van signar el passat dia 17 de gener un conveni per a la realització de la XI Conferència de l'Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (OIDP).
La XI Conferència de l'Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (OIDP) tindrà com objectiu, entre d’altres, dinamitzar la participació ciutadana fomentada en la utilització de les Tecnologies de la Informació i Comunicació, entre l’Administració i la ciutadania. La trobada reunirà professionals, responsables i tècnics municipals de les àrees d'alcaldia, participació ciutadana i governança dels 250 governs locals i regionals de les ciutats d’arreu del món sòcies de l' OIDP, així com investigadors de centres d'estudi, universitats, empreses i associacions relacionades amb aquest àmbit temàtic.
La capital lleidatana, sòcia de l’OIDP des de la seva constitució l’any 2001, prendrà el relleu de La Paz, Sant Sebastià, Buenos Aires, Recife, Lille i Ciutat de Mèxic, entre d’altres, que van acollir la conferència en anys anteriors. La primera edició es va fer a Barcelona, el 2001.