donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dissabte, 12 de febrer de 2011

Drets Humans : La instantània d'una dona afganesa mutilada guanya el World Press Photo.

La fotògrafa sud-africana Jodi Bieber ha guanyat aquest divendres el certamen World Press Photo per una fotografia de Bibi Aisha, una dona afganesa de 18 anys que va patir les amputacions del nas i les orelles per no obeir al seu marit. Els jutges han considerat que la fotografia, que va ser portada el passat mes d'agost de la revista Time, com una icona que reflecteix la situació del maltractament de moltes dones en el món.
La mateixa Bieber explicava després de conèixer el premi tot el que va haver de "lluitar" perquè es publiqués aquesta fotografia. "Estem acostumats a veure dones a les portades de les revistes, però aquesta és diferent", assenyalava la fotògrafa, que va fer el retrat d'Aisha en un centre de dones maltractades d'Afganistan.