donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

diumenge, 13 de febrer de 2011

Les dones italianes es manifesten contra el President Silvio Berlusconi.

Els homes també es sumen a les protestes de rebuig amb aquest lema: “Sóc home i jo també m'indigno”.
Itàlia es mou. Es mou, es mobilitza, es prepara per "scendere in piazza" (baixar a la plaça, equivalent al nostre sortir al carrer) i manifestar-se contra el primer ministre, Silvio Berlusconi. Per dir "prou": si s'ésdona per vergonya, per defensa de gènere, per repudi d'un comportament masclista, sexista i bastard . Si s'és home per solidaritat i fraternitat. El calendari de les protestes s'actualitza contínuament mentre creixen en volum i intensitat. Es multipliquen les cites, s'aproven els eslògans, apareixen iniciatives espontànies. Com la d '"una gran tela en cada balcó", idea posada en marxa a Internet pel grup dels Indignats amb el lema "Berlusconi, dimiteix".
 
Propostes fins i tot una mica excèntriques, com la d' Ariana Ciccone, que va demanar que el diumenge 6 de febrer, a Arcore i davant de Berlusconi, es tiren calces al carrer coincidint amb la manifestació organitzada per Il Popolo Viola. A Milà, hi han hagut cites per donar suport al grup de Llibertat i Justícia i escoltar les intervencions de, entre d'altres, Umebrto Eco i Roberto Saviano: "Junts trobarem la forma d'alliberar-nos del poder corrupte i corruptor de Silvio Berlusconi , del fang i dels atacs a la Constitució ia la magistratura ".