donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 9 de febrer del 2011

Primera Permanent de l'any del CNDC

La presidenta de l'ICD, Sra. Montse Gatell,  demana la implicació de les associacions de dones per continuar avançant cap a la igualtat d'oportunitats a la primera reunió que ha presidit de la Permanent del  Consell Nacional de Dones de Catalunya i de la legislatura.
La Comissió Permanent del Consell Nacional de Dones de Catalunya, òrgan consultiu de l’ICD amb representació de 386 associacions de dones de tot el territori català ha expressat : sortirem de la crisi gràcies a noves maneres de pensar i fer, i en l’aportació d’aquestes noves mirades sobre el món, les dones som un actiu fonamental per reactivar l’economia del país”.





El Consell és un òrgan ampli, participatiu i plural, que dóna cabuda a la màxima representació de la diversitat del moviment associatiu de dones de Catalunya. Actualment hi ha constituïdes les Assemblees de l’Alt Pirineu i Aran, Girona, Lleida,Tarragona, Terres de l'Ebre i Catalunya Central.