donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 26 de febrer del 2011

Preparant el 8 de març :DONES LLIURES per una VIDA DIGNA.

Tornar-se a aixecar després dels cops
Les víctimes mortals són la cara més visible de la violència masclista, però la majoria d'expertes opinen que cal visibilitzar les dones que refan la seva vida. Per a les que segueixen patint aquesta xacra, el seu testimoni pot ser un missatge d'esperança.
Irene Peiró escriu :" 73 mortes durant el 2010 i 14 més en el que portem d'any arreu de l'Estat. Són la part més visible de la violència masclista, un fenomen molt més ampli, pel qual es van presentar 11.284 denúncies a Catalunya el 2010. Però, fins i tot, aquesta xifra es queda petita, ja que el 82,3% de les dones que la pateixen no ho denuncien, segons la recent enquesta de la Conselleria d'Interior.
http://www.donesdigital.cat/noticia/350/tornar-se-a-aixecar-despres-dels-cops/
Moltes dones aconsegueixen refer la seva vida. Per analitzar la seva recuperació, la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona, amb el suport de l'Ajuntament, estan elaborant una recerca des de l 'any2008.
Visiteu l'Exposició a Balàfia fins al 31 de març.