donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dimecres, 16 de febrer de 2011

"Carnaval al Bosc"

Prop de 50 nens i nenes han participat escoltant el relat “Conte de la PADRINA amb HELENA GARCÍA”, amb el títol “Carnaval al Bosc” a la Sala de Lectura del Centre Cívic de Balàfia. En col·laboració Ludoteca de Balàfia,  AVV Balàfia i DonaBalàfia Associació.
Tot plegat ha estat un homenatge a la companyonia i amistat entre el cargol i els seus amics i amigues.  Seguidament s’ha fet una activitat lúdica  taller on tots els infants han fet una careta de manera fàcil i divertida com a preàmbul a les festes que s’apropen de carnestoltes  gaudint de tot plegat,  del marc i de l’entorn.
L'activitat s'emmarca dins del cicle de commemoració de Santa Àgueda i el 8 de març de 2011, en col·laboració VOCALIA DE LA DONA  de l’ AVV BALÀFIA & DONABALÀFIA ASSOCIACIÓ