donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 17 de setembre del 2014

JA PODEU PASSAR PEL CENTRE CÍVIC DE BALÀFIA A APUNTAR-VOS A LES ACTIVITATS!!



 CONTACONTES A BALÀFIA
 NARRAR CONTES
Bona part de l’èxit d’un conte depèn , en bona part, de la gràcia amb que l’expliquem.
  NARRAR CONTES és un taller que es realitza al CENTRE CÍVIC  DE BALÀFIA EN COL.LABORACIÓ AMB LA LUDOTECA DE BALÀFIA. Els recursos i eines necessàries per tal de que el conte o història que ens expliquen arribi als oïdors .
 
Les puntes al coixí són un treball artesanal de fil, delicat i de gran bellesa que consisteix a teixir peces delicades com poden ser tapets, mocadors, ventalls, estovalles, fruit d'entrecreuats i moviments fàcils que exerciten també la psicomotricitat. El Centre Cívic de BALÀFIA, us ofereix classes els dilluns de 16.00 a 19.30 h i els dimecres de 18.00 a 20.00 h.
 CURS DE SEVILLANES AL CENTRE CíVIC
Aquest curs està dirigit a totes les persones que vulguin iniciar-se en el ball de les sevillanes. Les sevillanes tenen un aire alegre i de festa. Es ballen en parella o en grup.
En aquest taller aprendrem el ritme, el braceo i els passos que componen les sevillanes.
 CONTINUAREM INFORMANT...