donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 22 de setembre del 2014

DIA MUNDIAL DE L'ALZHEIMNER !! AVUI ÉS COMMEMORA A LLEIDA a les 18.00 hores, al Teatre Municipal de l'Escorxador,

Els beneficis obtinguts amb la venda d’aquest calendari aniran destinats íntegrament a grups de suport emocional per als cuidadors i a tallers d’estimulació per a persones amb Alzheimer de les AFA membres de FAFAC, la Federació d’Associacions de familiars de malalts d’Alzheimer de Catalunya. Es pot comprar a AFAB, a qualsevol de les AFA de Catalunya, i també a El Corte Inglés i Gros Mercat.
 
El 21 de setembre de 2014 es commemora el Dia Mundial de l'Alzheimer, a Lleida,   per aquest motiu, l'Ajuntament de Lleida en col·laboració amb la Fundació Agrupació Mutua i l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Lleida, us convida a la projecció del documental "Bucarest, la memòria perduda" sobre la vida del polític català Jordi Soler Tura. La projecció tindrà lloc, el proper dia 22 de setembre de 2014 a les 18.00 hores, al Teatre Municipal de l'Escorxador, i comptarà amb l'assistència d'Albert Soler, fill de Jordi Soler Tura i autor del documental. Si esteu interessats/es podeu recollir les entrades gratuïtes a l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament de Lleida, Rambla de Ferran, 13, baixos, fins el proper dia 18 de setembre de 2014, horari d'atenció de 10.30 a 13.00 hores.