donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 21 de juliol del 2014

Sra. Mercè Ciutat Valero, pregonera de la FESTA MAJOR DE BALÀFIA 2014



Mercè Ciutat Valero, va nèixer a Lleida ara fa 60 anys . Estudià Història a l’ aleshores  Estudi General de Lleida. Ha exercit la docència al llarg de 36 anys la majoria dels quals a l’Escola del  Treball de Lleida, centre educatiu lligat a la Barriada de Balàfia per la procedència de moltes  dels seus  alumnes. Master en immigració i mediació social que li ha permès  conèixer més d’ aprop l’origen, sentiments i desitjos de bona part del seu alumnat.
Vinculada des dels 13 anys al Centre Excursionista de Lleida entitat de la qual el seu pare en  fou un dels re-fundadors després del trist episodi de la Guerra Civil. Des del 1997 fins el 2007, al llarg de deu anys! Presidí aquesta entitat tot celebrant el seu centenari amb un seguit  d’activitats participades per molts homes i dones de les diferents barriades de la nostra ciutat  entre les quals es va comptar amb l’Associació de veïnes i veïns de Balàfia.
Des de sempre ha estat militant feminista del Grup de Dones de Lleida per a la defensa dels  drets de les dones i en un clar rebuig de tot el que pot significar discriminació per raó de sexe,  entre altres. Lluitadora social per a la defensa d’un món més just per a tots i totes.
US ESPEREM ELS DIES  21-22-23  i 24 d' Agost de 2014 a BALÀFIA