donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 15 de maig del 2014

AMUNT BALÀFIA. AMUNT : Les sèniors del CLUB BÀSQUET Balàfia, campiones territorials de 3a Catalana

Les sèniors del C.B. Balàfia, 

campiones territorials de 3a Catalana

Les jugadores sèniors del C.B. Balàfia han aconseguit aquest cap de setmana el títol de campiones territorials de 3a Catalana Femenina, després de guanyar dissabte al C.B. Balaguer per 56 a 55, en un partit molt ajustat fins a l'últim minut.


Comentari del partit. El partit de la final del campionat de 3ª catalana femenina el que van jugar al Pavelló Agnès Gregori de Lleida el C.B. Balàfia AVV, com a amfitrió, i el C.B. Balaguer. Partit clàssic d’una final, amb el pavelló ple, amb molts nervis i el joc no va estar gaire lluït. Les jugadores del C.B. Balàfia AVV, que havien demostrat durant la temporada ser les millors i havien desplegat un joc molt vistós i alegre amb molta velocitat, van sortir massa nervioses. Van cometre moltes errades en atac, però gràcies a la seva defensa aconseguien dominar el joc amb anotacions molt baixes. Les lleidatanes marxaven al descans amb 5 punts d’avantatge.
 
Al tornar de vestidors les balaguerines van endurir la seva defensa i a base de triples continuaven amb les seves opcions al partit. En aquest tercer quart van ficar 3. Les de Balàfia van haver de filar prim amb els tirs lliures i van ficar tots els que van llençar (8 de 8).
 
Tot quedava per l’últim episodi amb la mateixa avantatja per les lleidatanes que portaven a la mitja part (5 punts). En aquest últim període l’equip que controlés millor els nervis s’enduria el títol davant d’un pavelló que vibrava a moltes revolucions. Les noies de Balàfia seguien amb la seva bona defensa però van començar a fallar tirs lliures. Veien com les balaguerines amb una mica més d’encert als seus llançaments empataven el partit a falta de 2 minuts. Les lleidatanes no van baixar en cap moment pistonada en defensa i van poder aprofitar un parell de contraatacs per tornar a agafar una mica d’aire al marcador. Les de Balaguer no van marxar del partit i a base de tirs lliures van tornar a retallar les petites diferències que havien agafat les del C.B. Balàfia AVV.
 
Amb el marcador de temps de partit a cero el Balaguer va disposar de dos tirs lliures per empatar de nou el partit i portar-lo a la pròrroga. La tensió es podia tallar amb un ganivet. Van fallar el primer amb lo qual va esclatar la alegria al bàndol local, el C.B. Balàfia AVV era virtualment campió. Va llançar el segon i el va ficar deixant l’avantatja final de les noies del Balàfia en un sol punt, però bastava per ser campiones.
 
En aquest partit, més que mai, es pot dir que el C.B. Balàfia AVV va guanyar per la força de l’equip, des de la jugadora que va jugar més minuts a la que menys, des de la jugadora lesionada que a la banqueta no va parar d’animar a les seves companyes fins a la jugadora que no va poder disputar ç aquest partit per altres motius van fer més fort aquest equip.