donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dimarts, 11 de desembre de 2012

Com Prevenir un ICTUS. Ens ho explicaran ASSOCIACIÓ DE MALALTS I FAMILIARS D'ICTUS DE LLEIDA "AMILL"


L'associació AMILL es presenta a la societat de Lleida en un acte public que es realitza al CaixaForum el dia 2 de novembre de 2009 amb presència de les autoritats sanitaries i polítiques de la Ciutat, es presentà la Junta Directiva, seguida de la representació de l'obra "Un rampell de feridura", una taula rodona amb la participació de persones afectades, especialistes en la malaltia i public en general, acabant amb una actuació musical.
L'ictus és un dels principals problemes de salut pública del nostre país i de tot l'Estat, es la primera causa de mort en dones, la segona en homes, la primera causa de discapacitat física en les persones adultes i la segona de demència al mon. A Espanya cada any hi ha 100.000 casos nous d'ictus  i mes de 15.000 a Catalunya. 
És una entitat no lucrativa que neix de la necessitat de donar suport, orientar, formar i informar a persones afectades, llurs familiars i cuidadors, professionals i societat en general, l’objectiu general és la prevenció i la recuperació de les discapacitats produïdes per aquesta malaltia.