donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dijous, 21 de juny de 2012

VIOLÈNCIA MASCLISTA : Nova campanya de difusió de la Línia 900900120

La Línia d’atenció a les dones en situació de violència 900 900 120 ha atès des de la seva creació l’any 2001 fins l’any 20011, un total de 3.464 demandes d’atenció i informació de les comarques de Lleida. La presidenta de l’ICD, Sra. Montse Gatell, va presidir el matí del dia 15 de juny, la Mesa Institucional del Circuit de les comarques de Lleida per a l’abordatge de la violència masclista. 


Entre els presents és va constatar que : “cal continuar divulgant i donant a conèixer aquest servei per assegurar-nos que arriba a totes les dones que el necessiten”. Han subratllat que “aquest servei és útil, no només per a les dones, sinó que també hi poden trucar totes les persones que tinguin coneixement de situacions de violència masclista, infants, familiars i amistats”.