donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 7 de juny del 2012

Veu de dona: Entrevista a Teresa Forcades, metgessa, teòloga i monja benedictina

El 31 de maig en el marc de l' Assemblea Territorial de les Dones de Lleida, (ATDL),  vam poder assistir a una nova sessió del cicle Veu de dona, mitjançant la videoconferència. En aquesta ocasió, al acabar  l'assemblea de l' ATDL on és van repassar totes les activitats del llarg de l'any i la coordinadora va explicar les propostes que des de l' ICD s'estan portan a terme per aconseguir que les dones visquin en plenitut,  la periodista Rita Marzoa va entrevistar la metgessa, teòloga i monja benedictina Teresa Forcades, que es va submergir en la seva trajectòria vital i va abastar temes diversos que van des de la famosa polèmica amb les farmacèutiques fins al paper de la dona dins de l'Església actual passant per l'actual crisi econòmica o, fins i tot, la seva concepció de l'amor. Forcades es va definir com a feminista i va reivindicar que el feminisme no és encara una causa superada.
Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.