donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 2 de juny del 2012

Assemblea Territorial de Dones de Lleida i Plenari per a la Constitució del Consell Municipal de les Dones

Amb l’objectiu de retrobar-nos i compartir experiències, demandes i opinions, 2 activitats que hem fet les dones de Lleida darrerament, Assemblea Territorial de Dones de Lleida (ATD Lleida)  va tenià lloc el  dia 31 de maig, a les 17:00 hores a la sala d’acte de la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó, 10).
En acabar l’assemblea, va tenir lloc una videoconferència amb la monja benedictina Teresa Forcades.

Plenari per a la Constitució del Consell Municipal de les Dones

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, va presidit al Centre Cívic del Centre Històric el Plenari per a la Constitució del Consell Municipal de les Dones en aquest mandat municipal (2011-2015). El Consell Municipal de les Dones és l’òrgan de participació de les entitats i organismes d’àmbit social, cultural, polític i econòmic per a la consulta, l’estudi i l’assessorament per a la plena incorporació de les dones a la vida ciutadana i per a l’assoliment de la igualtat de gènere. Aquest consell compta amb l’adhesió de 35 entitats i sectorials de dones que representen la pluralitat de les dones de la nostra ciutat, incloent-hi també els grups polítics municipals. En aquest espai de participació es vetlla per impulsar totes aquelles actuacions necessàries per avançar en les polítiques d’igualtat de gènere i de promoció de les dones al municipi de Lleida, especialment pel compliment del II Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere 2011-2014, per fomentar el treball en xarxa amb les entitats, així com generar debat i propostes per a una millor defensa dels drets de les dones.