donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 16 de juny del 2012

CELEBRACIÓ al PARC DEL COBRIMENT DE LES VIES : 40 anys de BON VEÏNATGE a BALÀFIA !!!

Les associacions veïnals han esdevingut un dels referents més actius a l'hora de defensar els interessos comuns de la ciutadania dels barris, de reivindicar solucions a les demandes socials i de fer propostes.
El moviment veïnal va néixer durant el franquisme, en la lluita per la llibertat i la democràcia, i es va consolidar durant la transició, durant els primers anys de la democràcia és va desenvolupar amb més força.
Gràcies a les mobilitzacions, molts barris van aconseguir millores que fins aquell moment se'ls havien resistit. A Balàfia ho sabem prou bé!
Tot i el caràcter geogràfic, les associacions veïnals no és limiten a reivindicar i cercar solucions per al barri o la zona que representen, sinó que també lluiten per qüestions més generals, com ara la defensa de la sanitat i l'escola pública, la igualtat,  la denúncia dels excessos urbanístics i ambientals, els drets humans i el dret  a erradicar la violència masclista envers les dones, el rebuig a la guerra, etc.  
A gairebé cada barri d'una ciutat i de moltes viles hi ha una seu veïnal o un moviment de persones que s'apleguen per a reivindicar una millor qualitat de vida i combatre allò que els afecta. 
Així que t'interessa participar mira al teu voltant i cerca l'espai veïnal més a prop