donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dijous, 3 de maig de 2012

Torneig d'escacs el 5 de maig de 2012,


En el marc de les activitats commemoratives del 40 aniverasari del moviment veinal a Balàfia DonaBalàfia Associació i  l'Associació de Veïns de Balàfia en col.laboració amb el Club Escacs Balàfia i amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, organitzen un doble Torneig d'escacs el 5 de maig de 2012, el primer, en horari de matí, Infantil subs 14, El Futur de Balàfia”  i el segon d’adults i de Promoció de l’escacs femení, l’hem nomenat I Torneig d'Escacs DonaBalàfia, al Centre Cívic Municipal, per tal de promoure i incitar a la pràctica d'aquest esport.
Amb la presència del regidors Srs. Joan Gómez i Txema Alonso,  el president de l’ AVV Balàfia, Sr. Toni Baró, la presidenta de donabalàfia, Sra. Jos Farreny i el Sr. Xavier Paul com a coorganitzador del Club Escacs Balàfia i altres col.laboradors, s’ha presentat oficialment els tornejos que és celebraran el proper dissabte dia 5 a  partir de les 9:30 i 16:30h respectivament.

Us hi esperem!!! Veniu i participeu!!!


  -  DonaBalàfia Associació  --- Associació de Veïns de Balàfia--- Club Escacs Balàfia