donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 20 de maig del 2012

Marató de la Pobresa. Les Associacions de Balàfia amb els i les Voluntàries PARTICIPEM !!! XOCOLATADA SOLIDÀRIA

US ESPEREM A TOTS I TOTES EL DIUMENGE 27 de MAIG A LES 17:00h.
 A L'APLEC al COSTAT DEL CARAGOL SOLIDARI
 La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 és un dels trets que ha convertit aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col•lectiva que transcendeix el plató televisiu.
Per a aquesta edició de la Marató per la pobresa, les associacions donabalàfia i l'AVV BALÀFIA ajuntem els nostres esforços amb la societat catalana i  prenem també la iniciativa en l'organització d'actes que tenen com a objectiu divulgar i recaptar diners que aniran al marcador del programa per transformar-se en projectes socials relacionats amb el tercer sector.
Les fórmules que les entitats ideen per sensibilitzar i mobilitzar són moltes: concerts, competicions esportives, actes culturals, festivals, caminades o dinars...XOCOLATADA SOLIDÀRIA.
Més enllà dels diners recollits, les activitats populars són el primer pas per fer arribar el missatge solidari de la Marató per la pobresa.