donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 11 de maig del 2012

Dia Internacional per l'Acció per la Salut de les Dones

El càncer de mama és la causa principal de mort per càncer en dones a Europa. La detecció precoç a partir dels 40 anys assegura el tractament del càncer quan tot just comença, cosa que permet uns índexs molt elevats de curació i de qualitat de vida.
El Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones sorgeix a partir d'una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que va tenir lloc l'any 1987 a Costa Rica.
La Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib, va proposar el 28 de maig com una data per a la mobilització i la reivindicació, i on la salut de les dones fos la protagonista.
El Programa d'Igualtat Dona- Home conjuntament amb el programa de Promoció de la Salut de les nostres associacions, donabalàfia i AVV , organitzem una sèrie d'actes per commemorar aquesta diada i promoure la salut i la qualitat de vida de les dones i homes del nostre entorn.