donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 7 de maig del 2012

Escacs : I Torneig DonaBalàfia Associació

 
Des de donabalàfia  comencem aquest I Torneig d' Escacs plenes d' il.lusió. Una de les bases teòriques de la nostra associació és la possibilitat de forçar canvis socials per aconseguir una societat més justa, igualitària i en pau.
 
Les nostres entitats, actuen en diferents àmbits, volem facilitar i canalitzar la participació ciutadana i el bon veïnatge per garantir una Balàfia forta, cohesionada i esportiva, per tant, un barri fort, una societat forta, una Lleida plural i amb capacitat per donar resposta a les seves pròpies necessitats.
 
 En aquesta ocasió volem recordar a Cinisca, filla d' Arquidam II rei d'Esparta. Fou la primera dona que va portar cavalls en uns jocs i la primera que va guanyar una victòria a les olimpíades.  
 
 
 L' empremta de la dona en l' esport necessita més protagonisme, la dona l'ha d'adquirir i se li ha de donar, facilitar, ja que surt en desavantatge, encara ara, si ho comparem amb els homes, juga en desavantatge, tant en l'esport d'elit com en el de la base, i fins i tot en qualsevol esdeveniment esportiu no hi pot faltar la dona, ja que si no hi és, persisteixen les desigualtats i falta la representació de la meitat de la població, de la societat.
 
 "La pràctica de l' Esport 
és un dret fonamental de totes i tots"