donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 15 de maig del 2012

Passadissos, el debut literari de Cristina Mayench

A Balàfia estem d'enhorabona,  la Cristina Mayench, sòcia i col.laboradora de les nostres entitats,  ens explica històries  de Lleida i la Seu Vella, en el llibre que fa pocs dies ha presentat, Passadissos, Lo Castell de Lleida i els records d’ infantesa’. El seu pare li parlava de passatges secrets, galeries i escales subterrànies que discorren pel subsòl del Turó de la Seu Vella...

Podrem "disfrutar" d'aquesta i d'altres lectures a la presentació que farem al Centre Cívic de Balàfia,  Sala de Lectura,  el 28 de maig, dia Internacional per l' Acció per la Salut de les Dones, a les 18:30h.

Volem que sigui un dia festiu i ple de dones i homes amants de la literatura i la salut, accions que identifiquen les nostres associacions i també  ens identifiquen com a país”.

Acompanyaran a l'autora Sr. Joan-Ramon Gonzalez Perez, Sr. Toni Baró, Sr. Francesc Caballero, Sra. Jos Farreny i la Sra. Sònia Carrasco que llegirà unes poesies  per a l'ocasió.