donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 8 de maig del 2012

Inici Obres carrer Alcalde Porqueres

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la primera tinent d’alcalde, Marta Camps, i el regidor de Coordinació de Barris, Joan Gómez, ha visitat l’inici de les obres de la remodelació integral de l’avinguda Alcalde Porqueres.
L’Ajuntament de Lleida va adjudicar aquesta actuació, que se centra en el tram comprès entre les places Europa i França, millorant notablement l’accessibilitat, la mobilitat i la seguretat dels vianants, a l’empresa Movir 30, SL per un import total de 238.935,84 €. En aquest sentit, la reurbanització de l’avinguda Alcalde Porqueres consisteix en la renovació de trams de vorera que es troben en mal estat, en concret 650 metres quadrats, la semaforització de la cruïlla d’Alcalde Porqueres amb el carrer Germans Recasens, que regularà tant el nou pas de vianants i permetrà el gir a l’esquerra dels vehicles, la creació de 12 toperes (ampliació de les cantonades de les cruïlles) per millorar la seguretat en els passos de vianants i que els vehicles redueixin la velocitat, l’adaptació de 19 rebaixos per fer més accessibles els passos de vianants i la col·locació de nou mobiliari urbà. A més, s’urbanitzarà la plaça situada entre la cruïlla de l’avinguda Alcalde Porqueres amb el carrer Escultor Corsellés, que ocupa un superfície de 250 metres quadrats i que és el punt on, precisament, s’han iniciat les obres. Així mateix, s’ampliaran les voreres de davant del mercat municipal (150 metres quadrats de superfície), es plantaran 5 arbres i també es col·locarà nou mobiliari urbà.

En aquest projecte també s’inclou la renovació de l’enllumenat del tram de l’avinguda d’Alcalde Porqueres més proper a la plaça de la Constitució, al Clot de les Granotes. El finançament d’aquesta actuació s’emmarca dins del traspàs dels trams urbans de carreteres del Ministeri de Foment a l’Ajuntament de Lleida.