donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 4 de març del 2012

La Caminada de les Dones organitzada per DonaBalàfia, Amics Seu Vella i AVV de Balàfia ha estat la primera de les 16 sortides temàtiques de la Coordinadora Lleida Camina.


La I Caminada Internacional  de les Dones ha estat la primera de les 16 sortides temàtiques programades per les diferents associacions components de la Coordinadora Lleida Camina per aquest any. L'empenta i la responsabilitat de l' organització ha estat de Donabalàfia associació juntament amb l' AVV Balàfia i Amics de la Seu Vella. 
La Seu Vella ha rebut una vegada més l’ estima dels lleidatans i lleidatanes mitjançant l'acte simbòlic que han  organitzat les associacions  Donabalàfia juntament amb l' AVV Balàfia i Amics de la Seu Vella en col.laboració amb altres entitat de la Coordinadora Lleida Camina. Les persones que han participat en l’ acte han fet una gran "abraçada" al voltant del monument  emblemàtic de la ciutat i demanar amb aquest gest que la Seu Vella sigui declarada Patrimoni de la Humanitat. L’ acció també s’ha fet per la conservació del conjunt monumental del Turó de la Seu i per divulgar la singularitat d’ aquest patrimoni. Ens han acompanyat a la sortida la regidora Sra. Rosa Ball i Sr. Txema Alonso;  en tot el recorregut, la Coordinadora de l' Institut Català de les Dones a Lleida, Sra. Carme Castelló i a l'acabament  la tinenta d’ alcalde Sra. Marta Camps i el regidor Sr. Fèlix Larrosa s’han unit a la iniciativa ciutadana.

L’acte s’ha fet després que unes 250 persones fessin una caminada urbana per la ciutat per commemorar el Dia Internacional de la Dona instaurat per la ONU 1977, que se celebra el pròxim 8 de març. En aquesta sortida s’ha combinat l’hàbit saludable de caminar i la descoberta de nous indrets, ja que el recorregut s’ha fet per carrers i places amb noms de dones. Per tant,  s’han unit dos esforços: per una banda, caminar per la igualtat de la dona, i per l’altra, reclamar la declaració de la Seu Vella com a Patrimoni de la Humanitat. 

1 comentari:

Montse ha dit...

Tot un petit plaer, compartir un matí de diumenge amb vosaltres.

Ho recordaré amb afectuositat.