donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 7 de març del 2012

Conferència "El desert vist amb ulls de Dona"


La Divina i la Mercè expliquen : les sensacions es barregen amb les aromes d'una terra que sembla a vegades hostil, a vegades acollidora, on la vida rural, la seva gent, les seves tradicions, traslladen als i les  visitants a través del túnel del temps. Sorgeixen en el record les emocions a una època passada, en què el ritme pausat i l'incansable treball de la seva gent han deixat una empremta inesborrable per a les generacions futures...
El bon ambient regnant al grup  proporcionà que totes gaudissin sense excepció d'unes magnífiques jornades. El sol, la sorra, les inconmoditats, l'esforç i l'elevada temperatura van quedar en un segon pla gràcies als avituallaments i als missatges de suport que han permès "hidratar" i recuperar forces....
Moment de l'arribada d'una cursa de l'Agnès Gregori 
Des de  les nostres associacions  volem agraïr a les components de Fem-Extrem la seva disposició i interès per explicar-nos les seves experiències viscudes. Amb aquestes accions també proposem fer un homenatge a les dones emprenedores pioneres  de l'esport lleidatà.
I ara... la Mercè repeteix "Marató des Sables" i la Divina Titan Desert MTB Marathon'' 2012: del 29 d'abril al 4 de maig de 2012.
Titan Desert MTB Marathon és una prova èpica de ciclisme de muntanya pensada i desenvolupada per Joan Porcar, basada en la filosofia del París-Dakar. Els ciclistes competeixen durant 6 dies al Sàhara marroquí (variables segons l'any), amb recorreguts molt poc senyalitzats, on la navegació i l'orientació juguen un paper fonamental. La duresa de la prova ve marcada per la llarga distància de les etapes (tenint en compte que és btt) i sens dubte per l'entorn. El desert és el gran enemic dels ciclistes, pel intensíssim calor, les fortes ratxes de vent, les interminables planes, trams de sorra que frenen o fins i tot han de creuar a peu i pistes molt pedregoses que castiguen tant als ciclistes com a les bicis .

SEGUIREM AMB INTERÈS LES SEVES EXPEDICIONS I MOLTA SORT  PER A TOTES!!!