donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 25 de març del 2012

Al Centre Cívic de Balàfia : Feu d' “scrapers” per les vacances i berenarem amb muffin. Us presentem 2 activitats. No hi falteu !!!

Afegeix la llegenda
 L'scrapbooking és un mètode per conservar histories personals i familiars en forma de fotografies, mitjans de comunicació impresos, i records en àlbums decorats. L'scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies, punts de llibre, marcs de fotos, àlbums de records, etc.  
Practicar Scrapbooking és practicar al mateix temps multitud d'altres manualitats tan diverses com l'estampació i l'encunyament, i de totes les dificultats que van des de la més senzilla com el simple retall de figures fins a la més complicada com el repussat. Tanmateix, l'ús d'unes o d'altres depèn en gran part del resultat final que es busca (simple o sofisticat) i dels materials dels que es disposa. Per començar només cal tenir en compte una organització i disseny lògics perquè no resulti una composició massa recarregada o difícil d'entendre. Idees tan simples com seguir un ordre cronològic sempre donen bon resultat, però altres opcions com la temàtica, els amics, la família, les festes... són bones alternatives.
Un muffin (conegut en altres països com magdalena, panquecito, ponquecito, ponqué, quequi o queque) és un producte de rebosteria elaborat amb pa dolç i altres ingredients. Cuinat al forn en motlles a l'ús, presenten una base cilíndrica i una superfície més ampla, amb forma de fong. La part de baix sol estar embolicada amb paper especial de rebosteria o alumini, i encara que la seva grandària pot variar presenten un diàmetre inferior al del palmell de la mà d'una persona adulta.
El muffin guarda similituds amb la magdalena però és un aliment diferent, pel fet que presenta un sabor menys dolç i guarda un altre tipus d'elaboració, ingredients, i sabors de tota mena. Es consumeix habitualment en l'esmorzar o berenar.

3 comentaris:

Montse ha dit...

Desitjo poder participar dilluns al taller d'Scrap. Feu-me un raconet que a les 6 de la tarda, si tot va bé, treure el nas.

desconeixia aquest "mètode per conservar histories personals i familiars". Em fa molta gràcia poder aprendre a fer aquest tipus de punts de llibre.

En faré ressò al nostre blog. Moltes gràcies.

Montse ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Montse ha dit...

Ara que he buscat informació, el que desconeixia era el nom. Si que havia vist àlbums de fotos personalitzats.
És ben curiós.